RÓLUNK

Kedves Teakedvelő! Szeretettel köszöntünk oldalunkon, engedd meg, hogy röviden bemutatkozzunk Neked.

2009-ben azzal a céllal alapítottuk meg Budapesten a Darlington Teaboltot, hogy a magyar társadalmat megismertessük a különböző teafajtákkal és teázási hagyományokkal, szokásokkal. Több mint százféle minőségi szálas teával, kézzel festett japán és kínai procelánok széles választékával, valamint különböző teázáshoz szükséges kiegészítőkkel várjuk vásárlóinkat. Alapelvünk, hogy nálunk minden teafüvet meg lehet szagolni, ki lehet próbálni és szakértő kollégáink segítenek megtalálni az igényeknek leginkább megfelelő teafajtát, porcelánt. Jelenleg négy helyen, a Westendben, Mammut II-ben az Allee-ban és Debrecenben a Fórum bevásárlóközpontban állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

Célunk

  • Szeretnénk elérni, hogy az emberek bátran váltsanak a filteres teáról a szálas teára, nemcsak a minőségbeli különbségek miatt, hanem azért a rövid szertartás kedvéért, amivel egy-egy fárasztó nap után megajándékozhatják magukat.
  • A különböző teáknak eltérő élettani hatásuk van, célunk, hogy kollégáink segítségével megismertessük vásárlóinkat ezekkel a hatásokkal, hozzásegítve őket egy egészségesebb élethez.

3.hét teái katalógussal

Jó nézelődést kívánunk! Darlington Teabolt csapata

Elérhetőségünk:

Budapesti üzletek Telefonszáma: +36702080863 (10 órától- 20 óráig)

Debrecen: 0652/875-978

Emailcím: darlington@tea-bolt.hu

 

TEARENDELÉS

Kedvenc teáit, akár otthonába is eljuttatjuk.

Nincs más teendő, mit leadni telefonon vagy emailben a rendelését, megadni a számlázási/ szállítási nevet, címet.

Mi pedig GLS futár szolgálattal elküldjük.

A szállítási költség. 1360Ft, 15.000Ft felett pedig ingyenes a kiszállítás!